WizzAir zavazadla
Dovolím si založit nový topic a rovnou s otázkou: mění se cena zavazadel s blížícím se odletem? Před týdnem či dvěma jsem chtěl přikoupit velké kabinové zavazadlo, ale neměl jsem jej s sebou, abych ověřil rozměry. Mám pocit, že stálo cca 600 Kč celkem. Dneska pár dnů před odletem jsem jej koupil a chtěli po mě 800 Kč. Spletl jsem se, nebo cena roste, jak se blíží odlet?
Co si vzpomínám, tak Wizz měl ceny zavazadel rozdělěny podle sezonnosti a také podle toho, jak píše Dave, že o "chlup" nižší cena byla při nákupu zavazadla s letenkou a dražší pak dokoupení samostatného zavazadla k existující rezervaci. Ten rozdíl by cca odpovídal nějakým 150-200 korunám při a mimo rezervaci.
Koukám na další rezervaci Budapešť - Ibiza v srpnu a tam vychází zavazadlo taky na čtyři kila. Takže jsem se asi spletl.
JJ, v Říjnu při koupí letenky stálo zavazadlo okolo 850, asi před třemi týdny těsně před odletem koupě zavazadla stála už 1300 ,-
Poučení na příště už mám ![]()
Ahoj, letím teď ve středu z Prahy do Benátek s wizzair a mám zaplacené větší kabinové zavazadlo. Myslíte si, že budou dělat velké problémy s menším batohem na zádech, kde mám jen danou zrcadlovku? Případně by se mi možná podařilo nacpat batoh do kufru a vzít si přes rameno jen foťák.
Díky za odpověď,
Jirka
V únoru jsem koupil zároveň s letenkami odbavené zavazadlo oběma směry za 16 tisíc hufíků, teď pár týdnů před odletem stojí 14 tisíc jeden směr.
20 dnů do odletu a kabinové zavazdlo stojí 928 Kč za oba směry. Cena roste ![]()
Btw všiml jsem si, že jsem odbavené zavazadlo umístil na třetí dospělou osobu. Ale to nikdo kontrolovat nebude, co je na štítku, že?
Řekl bych, že k odbavení by v tomto případě měla jít osoba, na kterou je to zavazadlo napsané (a tato osoba by měla předložit doklad totožnosti). Pokud na přepážku přijde někdo jiný kdo zavazadlo koupené nemá a bude se dožadovat jeho odbavení, tak to asi neklapne (co by pak dělali, kdyby přišla ta správná osoba s dalším kufrem...).
Je možné po odbavení přikoupit další zavazadlo? Podle FAQ asi ano, pokud mezi "další služby" patří zavazadla: https://wizzair.com/cs-CZ/useful_information/faq#11 Máte někdo zkušenost? Potřebuji udělat checkin a vytisknout boarding pass, ale balit budeme až na poslední chvíli.
Děkuji. A poslední dotaz - existuje nějaký kufr splňující požadavky W6 na malé palubní zavazadlo? Prošel jsem hromadu obchodů a nic. V lepším případě najdu batůžek.
poliaci minule mali nieco take v akcii za 99 PLN
http://www.fly4free.pl/maly-bagaz-podreczny/
vcera som bol v SportsDirect a toto by teoreticky mohlo splnat poziadavky..aj ked centimeter hore dole ![]()
http://sk.sportsdirect.com/kangol-4-whe ... e=70820190
PL - pěkné, ale nedodávají do CZ (chybí v seznamu zemí). SportDirect - tenhle jsem dnes viděl, pár cm navíc, riskovat nehodlám.
Ahoj, když mám dokoupené velké kabinové zavazadlo, můžu si zároveň vzít i malé kabinové zavazadlo?
Na jejich stránkách mi to připadá, jako by šlo jen o upgrade, kdy místo malého si můžu vzít velké, ale ne oba.
Děkuji předem za odpověď, s Wizz to pro nás bude první cesta.
PS:Nějaké zkušenosti s skládacím kabinovým zavazadlem DUFFLE od Decathlonu? 45 × 33 × 18 cm, měkké, takž do klece by se asi narvalo ...
Nemá někdo náhodou tip kde se dá koupit malé příruční zavazadlo na Wizz u našich sousedů v Polsku k výběru jsou i cena je dobrá , ale bohužel doprava do ČR není . Nenašel náhodou někdo něco zajímavého , nemyslím třeba bágly co jsou na Ebay .Díky
Našel jsem zde
https://www.wittchen.com/szukaj-produkt ... zukaj-wizz
a zajel si pro ně do Polska. Jsem z Ostravy ![]()
Ostrava je pro nákup u Poláků určitě výhodnější ... z Brna se to už mac nevyplatí . Jinak kufřík značka ideál . Něco u nás by to chtělo .
Jo,jo, a teď ty Wittchen kufry budou mít v obchodech ještě v lednových slevách. Už jsem tam taky jeden kdysi koupila (větší) a jsou fajn, hlavně za 50% ![]()
Něco co se dá koupit u nás nebo ,alespoň s dopravou do ČR . Nikdo nemá tip ? Lítat pořád s nákupníma kabelama je .... ![]()
Zkusila bych do toho obchodu napsat a požádat o zaslání do ČR. Poláci jsou obchodníci, mohli by vyhovět. Kdybych se tam teď chystala, tak Vám ho klidně koupím a zašlu na dobírku, stačí si vybrat barvu, ale bohužel... ![]()